Vakantie texel met hond

In Nederland gaan er steeds meer mensen ieder jaar op vakantie naar Texel. Dat is natuurlijk niet zomaar Texel is het grootste waddeneiland van Nederland en het is niet alleen de grootste, maar ook nog is de gezelligste. Texel heeft superveel te bieden voor jou je kinderen en je familie. Niet alleen mensen zijn welkom op Texel maar ook honden. 

Vakantie Texel met hond Texel is de ideale vakantiebestemming voor een vakantie met een hond. Op Texel is er superveel ruimte en natuur waar een hond lekker zijn gang kan gaan. Op de stranden van Texel mogen de honden los lopen alleen op een klein stukje moet de hond aan de riem. Zelf in veel restaurants zijn honden gewoon welkom en zorgt het restaurant zelfs vaak voor wat te drinken voor de hond. Voor veel honden zijn harde knallen en vuurwerk niet fijn ze zijn er heel bang voor. Met oud en nieuw kiezen veel mensen ervoor om naar Texel te gaan met hun hond. Op Texel liggen veel campings die helemaal omringd zijn door de natuur en waar geen vuurwerk is zodat jouw hond nergens last van heeft en niet bang is.

Het mooie strand van Texel

Vakantie Texel met hond is heel populair vooral door het lange strand dat Texel heeft ook de mooie duinen en bossen trekken mensen met honden heel erg aan. De wandeling met je hond over het strand is heel erg populair. Dat snappen we ook het is een hele mooie plek om te lopen met je hond. Op het strand van Texel mag je hond lekker loslopen. Alleen op de bewaakte plekken en de naaktstranden moeten de honden wel aan de lijn, maar dat is maar op een klein stukje. In het dennenbos mag je hond overal loslopen alleen waar het vee loopt moet de hond even aan de lijn. Vakantie Texel met hond is super leuk er bestaat zelfs een wasstraat voor honden. Een honden wasstraat die in Texel staat die wasstraat behandeld jouw hond met speciale hondenshampoo en conditioner voor een hele mooie vacht en het is ook tegen teken.  

Dus als je nog een plek zoekt in Nederland waar je de allerbeste en leukste vakanties kunt gaan vieren is het zeker Texel. Het is daar gewoon een hondenparadijs met de mooie stranden die ze hebben en de duinen en ook nog is het bos dat Texel heeft is het een super mooie plek om met je hond naar toe te gaan. Je hebt heerlijk de vrijheid om iets met je hond te gaan doen als je lekker naar het strand wilt met je hond en daarna iets wilt gaan drinken bij een strandtent kan dat bijna overal in Texel zijn honden toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *